Over AirportParking Rotterdam

Parkeren op Airport Rotterdam

 

Wanneer u op zoek bent naar een degelijke, betrouwbare en voordelige parkeerservice op Rotterdam Airport dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Bij Airport Parking Rotterdam parkeert u op 1 minuut van rotterdam airport. Uw auto wordt direct in de parkeergarage geparkeerd. En u vervolgd uw reis.

 

Zowel kort als langparkeren. Altijd de beste prijs en beste ervaring.

Bij ons geen overbodige kilometers

 

Wanneer u parkeert bij Airport Parking Rotterdam dan parkeert u uw auto op nog geen 1 minuut van de luchthaven. U laat uw auto op de parkeerplaats achter.

In andere woorden, u weet waar uw auto staat en dat er niet mee gereden gaat worden. Wel zo'n prettig gevoel.

Veelgestelde vragen


 

De vragen die wij veel krijgen.
Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Nee, indien u uw reservering binnen 24 uur voor vertrek annuleert zijn er geen kosten aan verbonden. Indien u uw reservering binnen 24 uur van vertrek annuleert verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Ook in verband met onze planning en personeelsbezetting.

Uw auto staat op een afgesloten parkeerplaats. Dat betekend dat alleen het personeel van Airport Parking Rotterdam toegang heeft tot het terrein. Andere klanten zullen dus niet in de buurt komen van uw auto.

De gegevens die u in ons systeem invoert zullen strekt vertrouwelijk behandeld worden. Wij zullen onder geen beding de gegevens doorspelen naar een derde partij. Wij hanteren een stricte privacy naleving.

Ja er wordt direct een bevestiging van uw reservering per e-mail verstuurd. Ontvangt u deze niet, controlleer dan eerst uw spambox.

Indien u op onze website de bevestigingspagina heeft gezien waar u ook de voucher kunt uitdraaien kunt u ervanuit gaan dat uw reservering sowieso is geslaagd.

Indien u geen bevestigingsmail heeft ontvangen controleert u dan eerst uw spambox. In het geval u onze bevestiging daar niet aantreft kunt u contact met ons opnemen via info@airportparkingrotterdam.nl.