Veelgestelde vragen voor parkeren bij Airport Rotterdam

Wij hebben hieronder een lijst samengesteld met vragen die wij veel krijgen. Mocht uw vraag er niet tussen staan neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Nee, indien u uw reservering binnen 24 uur voor vertrek annuleert zijn er geen kosten aan verbonden. Indien u uw reservering binnen 24 uur van vertrek annuleert verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Ook in verband met onze planning en personeelsbezetting.

Uw auto staat op een afgesloten parkeerplaats. Dat betekend dat alleen het personeel van Airport Parking Rotterdam toegang heeft tot het terrein. Andere klanten zullen dus niet in de buurt komen van uw auto.

De gegevens die u in ons systeem invoert zullen strekt vertrouwelijk behandeld worden. Wij zullen onder geen beding de gegevens doorspelen naar een derde partij. Wij hanteren een stricte privacy naleving.

Ja er wordt direct een bevestiging van uw reservering per e-mail verstuurd. Ontvangt u deze niet, controlleer dan eerst uw spambox.

Indien u op onze website de bevestigingspagina heeft gezien waar u ook de voucher kunt uitdraaien kunt u ervanuit gaan dat uw reservering sowieso is geslaagd.

Indien u geen bevestigingsmail heeft ontvangen controleert u dan eerst uw spambox. In het geval u onze bevestiging daar niet aantreft kunt u contact met ons opnemen via info@airportparkingrotterdam.nl.